Сезонът в А група все още не е дори преполовен, но голямата звезда на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров вече предрече какво ще се случва с класирането на тима до края на кампанията, както и с някои от конкурентите. 

Днес "смърфовете" паднаха с 1:3 от Черно море на своя стадион и изостанаха с три точки от тях в подреждането. Според ветерана, тези два тима, както и Славия, ще се задържат в средата на таблицата и само ще си разменят местата до края на сезона. 

"Три години поред събираме чисто нов отбор, който обаче винаги прави силни мачове. Досега победихме отбори като Лудогорец и Ботев, което си е добре. Но ние, Славия и Черно море сме на едно ниво и до края на сезона ще се въртим в класирането. Друго не очаквам да се случи", сподели Камбуров след мача с Черно море. 

Той все пак сподели и мнението си за битката с варненци, като според него "железничарите" са направили хубав двубой, особено след почивката, въпреки че не стигнаха до трите точки, а загубиха наивно. 

"Не мисля, че се представихме толкова лошо, дори напротив. След подновяването на играта се опитахме да върнем интригата, но тези два гола в нашата мрежа преди почивката ни натежаха", сподели още Камбуров.