Хасково гостува на Берое в мач от VI кръг на А група, който ще се играе в събота от 20.00 часа на градския стадион в Стара Загора. Двама футболисти ще пропуснат мача за хасковлии. Това са Атанас Чепилов и Николай Димитров, съобщава Новинар юг.

Поради близостта на двата града се очаква Хасково да бъде подкрепен от повече от обичайната бройка привърженици при гостуванията. Ръководството на отбора осигурява автобус за феновете за двубоя с Берое в Стара Загора. Той ще бъде 50-местен и ще тръгне в събота в 18 часа от площадка „Спартак“. От там ще потеглят и четири буса, уредени от координатора на привържениците на Хасково Илия Илиев. Феновете, които искат да пътуват, могат предварително да се запишат.

Всеки от феновете ще трябва да заплати по 3 лева за пътуването до стадиона под Аязмото. Билетите пък са съответно – 5 лева за пенсионери и ученици, и 8 лева за всички останали. Във ВИП-ложата пропуските са с цена 30 лева.

След петия кръг Берое е трети с 8 точки във временното класиране, а Хасково се намира на предпоследното място с 4 пункта.