Спортния директор на Левски Георги Иванов-Гонзо не наблегна толкова върху победата над Славия с 2:0, колкото върху времето за възстановяване, което тя дава на отбора. Според шефа на „сините“ тимът е в неравнопоставено положение преди мача с Берое от следващия 18-и кръг, тъй като старозагорци имат по-дълга почивка.

„Смятам, че нашият отбор днес направи един добър мач. Относно Славия - това беше най-малкото, което получиха като голове. Имаше в първите минути някакво напрежение, останало от мача с Пирин, което беше в реда на нещата. Поздравявам треньорите и играчите – те се справиха с положението“, каза Иванов.

„Всеки играе толкова, колкото му позволи противникът. Левски държа добро ниво, добра динамика в мача и затова спечели. При ситуацията, в която ще трябва да играем срещу Берое, не сме равнопоставени. Ние играем в неделя, а те играха в петък. Имаме два дни за възстановяване, докато ще имат с два повече. Така е във футбола, понякога трябва да има и умора. Можете да бъдете спокойни, че нашите футболисти ще издържат“, добави Гонзо.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS