Нападателят Мартин Камбуров бе избран за Играч на мача между Локомотив Пловдив и Пирин от 9-я кръг на А група, завършил 2:1 за пловдивчани. След двубоя обаче Камбуров нападна боса на бъдещия съперник на Локомотив в първенството Славия - Венци Стефанов по повод реакциите му към съдиите. 

"Искам да победим Славия, но от Монтана вчера се оплакват от съдията. И в нашия мач със Славия в коридорите се чуваха от Венци Стефанов закани към съдиите. И срещу Монтана се видя как свирят за Славия. Не искам да идват съдии разни и да ни се подиграват", каза Камбуров.

ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ТУК:

„По-важни са трите точки, които да ни вдъхнат малко самочувствие и спокойствие. Сега е моментът за една две победи поред и да играем по-спокойно. Няколко мача нямахме късмет и целият мач ни се объркваше. Днес успяхме да поведем с 2:0 и да затворим мача докрая. Хубаво е, че вкарах. Надявам да вкарвам и другите да помагат, и да взимаме повече точки“, коментира Мартин Камбуров.

За плаката, издигнат от феновете по повод нощния живот на играчите, Камбуров заяви: „Всеки си има право на мнение, феновете също. И аз ходя по нощни заведения, но знам кога да ходя и кога да си почивам. Но всеки трява да знае кога и как да го прави.“