Спортният директор на Левски Георги Иванов съобщи какви са приоритетите на клуба относно входящата селекция.

„Имаме нужда от добри футболисти. Вече се виждат наченки на стил, но са ни необходими и нови играчи. Трябва да се съобразяваме с бюджета, който имаме. Желанието ни е да привлечем ляв бек, десен външен полузащитник, офанзивен халф, който да може да е като втори нападател и евентуално ляв полузащитник“, каза Иванов.

Началникът на „сините“ призна, че е постигнал договорка с Роман Прохазка, който остава в Левски, но за целта се е съгласил да си намали заплатата. Словакът има договор с клуба от стадион „Георги Аспарухов“ за още една година.

„Утре трябва да се разделим с Цветан Генков, с него вече сме се разбрали. Нещата с Павел Чмовш вървят малко по-сложно, но мисля, че до десетина дни ще разрешим въпроса. С Блажевич също сме се уточнили как да се разделим“, отбеляза директорът на Левски.

„БФС направи така, че първенството да стартира на 20 юли, когато останалите отбори почват подготовки. Това ни затруднява. Ако имахме по-голям бюджет, щеше да имаме и повече варианти за нови футболисти. Футболистите, които ще вземем няма да са тук, за да играят в първите пет кръга. Целта ни е да направим отбор, който да играе в този състав следващите една-две години“, категоричен бе Георги Иванов в интервюто си пред Гонг.

"Няма да търсим нов нападател, защото имаме двама добри футболисти на тази позиция. Става дума за Божинов и Домовчийски", добави Гонзо.