Асът на ЦСКА Борис Галчев направи любопитно изказване след победата над Литекс. Той разкри, че след многото трансфери в отбора, дори не е знаел името на един от играчите, които влязоха в игра през второто полувреме – Марин Оршулич. Той обаче изрази увереност, че в следващите си два двубоя „червените“ ще победят Зимбру и Левски.

„Само ЦСКА може да се справи в тази ситуация. Даже на централния защитник, който влезе второто не му знаех името (Оршулич б.р.)“, каза Галчев.

„Ние сме ЦСКА .с тази публика няма как да не излезеш и да не победиш. Излизаме в четвъртък, бием Зимбру, после и Левски.“

„Нито съм дошъл за пари, нито нищо. Когато ме пуснат ще играя, това е. Аз съм играл и по-напред, и дефанзивен халф, няма проблем, но отдавна не съм играл цял мач, загубил съм ритъм. Отборът игра много добре и тактически надиграхме Литекс.“

„Доброжелатели“ има много. Ситуацията в сравнение с преди е 100 пъти по-добре. Първо да си свършим работата в четвъртък, да може да отстраним Зимбру, пък после ще мислим за Левски“, допълни Галчев.