Само четири дни след историческия успех над Стяуа, който донесе първото участие на Лудогорец в групите на Шампионската лига, "орлите" се връщат към родната действителност. На тях им предстои мач с Берое на собствен терен от 20:00 часа. 

Победата в сблъсъка е задължителна за разградчани, ако не искат да изостават от лидера ЦСКА, който продължава да ниже победа след победа. Съперникът обаче не предвещава толкова лесни три точки, колкото може би им се иска в лагера на шампионите. 

Берое тръгна слабо в шампионата, но постепенно набира скорост и в последните си три мача трудно може да бъде спрян. С три поредни победи старозагорци летят нависоко и със сигурност ще се хвърлят да вземат нещо от евробоеца на България в момента. 

Наставникът Петър Хубчев има някои проблеми, като няма да може да разчита на контузените Атанас Зехиров и Георги Динков. Легендата от САЩ'94 има колебания и около вратарския пост, като трябва да избира между Иван Караджов и отлично представящия се напоследък Благой Макенджиев. 

Георги Дерменджиев пък със сигурност ще направи доста рокади в състава си. Голяма част от героите от сряда вечер на Националния стадион са изтощени след 120-минутната битка и дузпите и може да им бъде дадена почивка. Останалите пък напират за място в състава и игрови минути, така че треньорът ще има избор. 

Със сигурност и трибуните на "Лудогорец Арена" ще бъдат препълнени. Феновете искат да видят любимците си след грандиозния успех над Стяуа и да ги подкрепят в битката с Берое. 

Мачът започва от 20:00 часа и ще бъде излъчван директно по Диема, Дарик радио и минута по минута на Gong.bg.