Преполовихме шампионата в А група. След изиграването на 18-ия кръг има доста интересни неща, които се набиват на очи.

В челото 4 тима - Лудогорец, Литекс, Левски и Берое са позиционирани в рамките на само 4 точки. В дъното Пирин прави чудеса и вече успя да изпревари Монтана, не с точки, но с по-добри показатели, а остават още 18 кръга до края на шампионата.

Но, ето какво се случи в срещите от междинния 18-ти кръг:

Черно море и Литекс направиха интересен мач, но в крайна сметка двубоят завърши 1:1, а това се оказа и последен мач начело на ловчанлии на Лауренциу Регекампф, който беше заменен от Люпко Петрович.

Преобразеният Лудогорец победи минимално в Пловдив - Ботев и погледна към първото място. Клаудиу Кешеру се разписа за успеха в Коматево и показа класата си.

Берое се съживи след поражението в Разград и натупа Левски, а след края на мача в съблекалнята на "сините" е било горещо. Бившият играч на ЦСКА Спас Делев донесе успеха на заралии, а попадението е сред номинациите за "Гол на кръга".

Славия победи Монтана с дузпа в продължението, а това не беше заслужено с оглед показаното на терена в "Овча купел". 

Пирин продължава във възходяща линия, след като се справи за едно полувреме с Локомотив Пловдив и победи с 3:0, а момчетата на Наджи Шенсой гледат вече уверено напред, очаквайки следващите мачове на тима.

 


Следете всичко най-интересно от българския шампионат на Gong.bg, Gong Play, Diema, DiemaXtra и честотите на Дарик радио.
 

 

 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS