Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира категоричния успех на тима над Локомотив София с 5:1 в мач от 17-ия кръг на А група.

"Футболистите бяха много мотивирани, Локомотив поведоха с една наша грешка. Бяха се прибрали в половината си, там се опитваха да рушат играта ни. Футболистите се забавляваха, доволен съм, можеше да вкараме и още голове", заяви Дерменджиев след успеха.

"Има грешки, всеки отбор прави грешки, бяхме мотивирани, но има и леко напрежение, колкото и да им говориме, има разлика в точките, те искат да ги наваксат и затова има леко напрежение. Справяме се с тези ситуации. Стабилизира се отбора, има лека умора, но през второто полувреме заиграхме на скорост и видяхте какво се получи", допълни наставникът на Лудогорец.

"След получен гол, футболистите се мотивират повече. Интересувам се от моя отбор, правил съм корекциите върху моя отбор, не ме интересуват другите. Стойчо е един добър треньор, мотивира добре футболистите на ЦСКА, не искам друго да коментирам", отговори Дерменджиев на въпрос за прекия конкурент в битката за титлата ЦСКА.

"За 14 дни ще изиграем 4 мача с пътуване до Мадрид, целта е да завършим годината както приляга на Лудогорец", завърши Дерменджиев.