Бивш съотборник на Неймар и Фелипе Андерсон ще облече екипа на „Черно море”, научи Дарик. Левият бразилски халф-бек Пауло Енрике Суарес Перейра се е засякъл с настоящите играчи на Барса и Лацио в Сантос.  Договореният от Черно море Енрике е на 23 години. Той е висок 180 см. Преминал е още през отборите на „Палмейрас”, „Америка”, „Португеза”, „Портимонензе”, „Наутико” и „Тигрес”. Той е роден в Сао Пауло и е юноша на Сантос.  За последно се е подвизавал в бразилския „Тигрес”.

С привличането на Пауло Енрике и на очаквания другата седмица Шоко, в „Черно море” ще играят с двама бразилци като крайни бранители, които имат афинитет и към офанзивна игра по фланговете.  Това подсказва, че вероятно Никола Спасов е на път да заложи на нова схема на игра през новия сезон.

Сигурните нови попълнения освен бразилците Пауло Енрике и Шоко, са вратарят Емил Михайлов, защитникът Георги Радев, халфът Александър Цветков,  нападателят Георги Андонов, както и Николай Минков, който миналия сезон игра като преотстъпен.