С една тренировка на стадион "Младост" днес играчите на Черно море продължиха подготовката си за предстоящото домакинство на Берое. В заниманието се включиха всички здрави футболисти.

Към тях се присъединиха още и халфовете Мехди Бурабия и Бекир Расим. В последните няколко дни те се подготвяха по индивидуална програма на облекчен режим, но вече са много по-добре.

С леки бегови упражнения и стабилизация тренировъчен процес започна и нападателя Живко Петков, който се възстановява след операция на апандисит. Аут е и дълготрайно контузеният Бакари. 

За предстоящия сблъсък със заралии наставникът Никола Спасов няма да може да разчита още на холандеца Марк Клок, който има увредени връзки на глезена. Двубоят между Черно море и Берое от 14 кръг на А ПФГ е на 3 ноември, от 14.30 на "Тича" и ще бъде ръководен от един от най-опитните ни съдия Станислав Тодоров.

Този мач можете да наблюдавате директно в ефира на Diema Sport 2, на нашата платформа Gong Play, минута по минута на Gong.bg, както и на честотите на Дарик радио