Ръководството на Ботев Пловдив ще пусне още в събота -15 ноември в продажба билетите за мача с Левски (София) от 16-я кръг на А група. Тогава ще се играе международната контрола на"канарчетата" с гръцкия тим Пантракикос на базата в Коматево. Така "феновете" на жълто-черния" тим ще могат да си закупят освен билетите за тази среща и тези за двубоя със "сините". Шефовете на "жълто-черния" клуб правят това, за да улеснят феновете си, да не пътуват до Коматево два пъти.

Мачът между Ботев и Левски е насрочен за 23 ноември - неделя на базата в Коматево, като билетите за него струват по 8 и 10 лева.

Отборът на Ботев ще запълни паузата в първенството с контролна среща срещу елитния гръцкия тим Пантракикос. Проверката ще се проведе на централния терен на базата в Коматево в събота /15.11/ от 14:00 часа.

От управата на Ботев информираха, че Международната приятелска среща между с Пантракикос ще протече при следната организация: Сезонните абонаментни карти няма да важат, всички зрители ще бъдат допускани само с билет.

Билетите, които вече са в продажба в клубния фен-магазин са на цена от: 5 лева - Централна трибуна, 2 лева - Южната трибуна зад вратата, 15 лева - билет за VIP ложата с включен кетъринг.

Контузените футболисти на Ботев Алекс Колев и Горан Галешич пропускат мача с Пантракикос. Най-вероятно участие в него няма да вземе и Пламен Николов, който все още не е възстановен от травмата си.

Отборът на Пантракикос заема предпоследното 17-о място в Суперлигата на Гърция, с актив от 6 точки след първите 9 кръга от първенството на южната ни съседка. БТА