Ръководството на Ботев Пловдив няма да пуска жалба  срещу съдията Стефан Павлов и помощниците му Станимир Илков и  Георги Ковачев, ръководили неделния домакински мач с Левски. В този мач гостите от София спечелиха с 3:0.

Домакините имаха претенции за два червени картона. На пресконференцията след срещата старши треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов обвини реферите, че ощетили водения от него отбор с отсъжданията си.

Според наставника, едно от най-фрапиращите от тях било, че не отсъдили дузпа в началото на мача за нарушение на футболист  на Левски в наказателното поле, съобщава БТА.

Шефовете на "жълто-черните" обаче  са преценили, че няма смисъл да нагнетяват допълнително  напрежение с жалби срещу съдиите. "Сините" също имаха доста претенции срещу неадекватния на моменти рефер, но засега и те не са обявили, че ще се жалват официално от него. 

Така въпреки множеството грешки и ощетяването и на двата отбора, по всичко личи, че на Павлов ще му се размине и няма да бъде наказан, освен ако оценката на наблюдателя не е много ниска. 

Иначе днес футболистите на Ботев имаха почивен ден, а утре в 10.00  часа се събират за първа тренировка през настоящата седмица.