Испанските футболисти на Левски Мигел Бедоя и Антонио Аниете са играли с контузии срещу Литекс, научи Дарик радио. Двамата са получили проблемите си по време на самия двубой, но въпреки това са стиснали зъби и изиграха мача докрай. Освен това са записали впечатляващите над 13 км пробег за Бедоя и над 12 км пробег за Аниете. Последният се отчете и с гол в 44 минута и асистенция преди това за гола на Домовчийски.

Мигел Бедоя е бил с подуто коляно на единия от краката и на полувремето е бил пред смяна, но е приел да му се поставят инжекции и да доиграе мача. Левски вече бе извършил една принудителна смяна в 26 минута, когато Сърмов бе заменен от Божидар Краев.

Антонио Аниете

източник: Gong.bg, Георги Димитров

Антонио Аниете също доигра двубоя с Литекс докрай, въпреки болките в краката му, вследствие от острите единоборства с играчи на Литекс.

В сряда Левски има важен мач – срещата реванш с Монтана, който е от 16 часа на стадион „Георги Аспарухов”. В него „сините” ще трябва да заличават преднината на Монтана от първия двубой, когато получиха два гола и не отбелязаха нито един. Спортно- техническият щаб на Левски се надява, въпреки краткото време до мача, двамата испанци да бъдат възстановени. Затова в понеделник Бедоя не тренира с основната група, а с Аниете пробягаха няколко обиколки и се прибраха, като пропусна заниманието с топка.