„Разликата от днешния мач изглежда голяма. Имаме още да учим, но на фона на това, което имаме като отбор, с толкова млади футболисти и като видим кой играе срещу нас, с опитни футболисти, днес на моменти се забеляза, че когато включат на по-предна скорост, просто не можем да проследим ритъма на игра. Но ние работим и това беше един мач, в който се видяха доста неща“, сподели старши треньорът на Литекс Красимир Балъков след загубата с 1:4 от Лудогорец в 9-я кръг на А група.

„Имахме и лош епизод в последната минута на първото полувреме, когато получихме втори гол с рикошет, а отбор като Лудогорец като поведе така и второто полувреме излиза с по-голямо самочувствие. Опитахме да направим някаква реакция, но днес не се получи. Днес може само да поздравим противника. Играха много концентрирано и мотивирано, и заслужено победиха. Да им пожелаем успех в Шампионската лига, а ние продължаваме още по-усилено, за да се върнем към предишните успехи“, заяви още Балъков след двубоя с шампионите.

„Винаги съм казвам, че във всеки един мач, особено като имаме три мача в една седмица, ще използваме всички налични футболисти. Нека да видим как ще се чувстват тези, които днес поучиха лека травми. Разбира се, че мачът не беше добър след като загубихме. Изводите са, че ние на моменти просто не успяхме да отговорим на динамиката на Лудогорец. Отговорът е работа, работа и пак работа. С толкова млад отбор трябва да се работи. Това, че сме загубили един мач не означава нищо“, каза Красимир Балъков.