Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев очаква изключително труден мач срещу Черно море на „Тича” в събота. Двата тима се изправят един срещу друг в в събота в 18 часа. Петричев определи съперника като неудобен и непознат.

 „При „моряците” настъпиха някои промени като играчи и треньорско ръководство. Очаквам изключително труден мач. По принцип на „Тича” играем трудно. Черно море ни нанесе и първата домакинска в новата ни история. Имаме няколко дни да се пренастроим от ексурзията в Дюделанж за една тежка битка във Варна. Имаме дребни кадрови проблеми, но ние разполагаме с доста равностойни играчи”, заяви Ангел Петричев.

Той не се нае да прогнозира колко фенове на Лудогорец ще присъстват на мача в събота, но добави, че на „Тича” отборът се радва на сериозна подкрепа заради близкото разстояние между Варна и Разград, а от друга страна разградчани имат вече и фенклуб в крайморския град.

Ангел Петричев изказа и неудовлетворение от представянето на Лудогорец в последните мачове.

„Не сме доволни от представянето на отбора. Даже сме и малко смутени. Аз за себе си съм убеден, че Лудогорец ще покаже ново лице. Имаше и подценяване на Дюделанж, заради добрата преднина от първия двубой. В съвременния футбол всяко едно подценяване може да бъде наказано. Надявам се, че на всичко е станало ясно, че не сме аристократи и никой няма да ни прави поклони. Всеки ще играе концентрирано и мотивирано срещу нас. От нас зависи да си направим мачовете лесни. Имаме сериозен потенциал. Нашата цел е влизане в групите на Шампионската лига по футбол”.

Изпълнителният директор говори и за ремонта на стадион Лудогорец Арена. „Проектът е в ход. Предвиждаме на два етапа ремонт на стадиона. Идеята е до края на годината да е готова южната трибуна. След това стартираме строежа на останалите сектори. Не мога да се ангажирам с дата кога ще приключи цялостният ремонт на стадиона. Детайлно съм запознат с проекта и смятам, че стадионът ще бъде изключително добро съоръжение за посрещане на европейски мачове”, завърши Петричев.