Най-новият футболист, който кара проби в Левски е един от талантите в школата на Олимпик Марсилия. Проверка на кариерата, която има до този момент Ахил Анани, показва интересни факти.

19-годишният футболист е роден в Кот Д`Ивоар, но от малък тренира в школата Олимпик Марсилия. Той е бил част от първия отбор, но предимно се е състезавал във втората селекция на френския гранд. Анани е изиграл през миналия сезон 17 мача за дублиращия тим, който играе в петото ниво на местния футбол. В тях нападателят е реализирал две попадения.

През сезон 2012-2013 Ахил Анани и бил три пъти в групата на първия отбор. Той е резерва за Марсилия в срещите с Монтпелие, Валенсиен и ПСЖ, но така и не получава възможност да дебютира в елита на френския футбол. Тези участия в групата на Марсилия датират от началото на 2013 година. 

За последно Ахил Анани е играл в края на миналия сезон, а участията му са за втория състав на Марсилия. През лятото той е бил близо до сделка с Ред Бул Залцбург, но до подпис не се е стигнало.