Ръководството на Верея постигна споразумение с Александър Томаш и екипа му и от новия сезон той ще бъде старши треньор на отбора. 

Помощници на Томаш ще бъдат Константин Мирчев и Тодор Кючуков, който ще отговаря за подготовката на вратарите.

Александър Томаш е роден на 2 септември 1978 година във Велико Търново. Играл е в отборите на ЦСКА, Офи Крит, Металург (Запорожие), Черно море, ФК Баку, Славия, Берое, Етър. В националния отбор на България записва 12 мача. Той започва треньорската си кариера като помощник в Берое. След това е старши треньор на Банско от юни 2013 година, където е начело на клуба три сезона. През март 2016 подписва договор с Локомотив (Горна Оряховица) до края на изминалия сезона.

Константин Мирчев е роден на 24 юли 1978 година в София. Играл е в ЦСКА, Етър, Шумен, Спартак (Варна), Черно море, Онисилос (Сотира), Ботев (Враца), Локомотив (Пловдив). Помощник треньор на Банско и Локомотив (Горна Оряховица).

Тодор Кючуков е роден 6 септември 1978 година в Първомай. Играел е в ЦСКА, Марек, Сигма (Оломуц), Уралан (Елиста), Родопа, Бейра Мар (Португалия), Неа Саламина (Кипър), Банско. Помощник треньор на Банско и Локомотив (Горна Оряховица).

"Приех предложението на Верея, защото клубът има амбициозен проект и се надявам с моите колеги да продължим да го развиваме", заяви пред клубния сайт Александър Томаш.