„Спокойни сме, може би и заради това, че от 0:2 успяхме да се върнем в срещата, което е важно”, сподели след загубата от Лукойл Нефтохимик с 2:3 в третия мач от финалите на волейболната ни Суперлига наставникът на ЦСКА Александър Попов.

„Първите два гейма бяха равностойни до 20-та точка, даже във втория гейм ние играхме много по-добре, просто силен домакински натиск, не издържахме. Все пак с върнахме в мача”, продължи той.

„Със сигурност има умора в нас, но съм убеден, че сме добре подготвени и това няма да ни окаже влияние”, каза още Попов.

„Ще се опитам да успокоя играчите, които се оплакват от съдийството, тъй като това няма да промени нищо”, сподели още наставникът на ЦСКА.

Играчът на „червенитеБойко Бонев пък остана разочарован от представянето на тима си, след като каза, че ЦСКА е проспал началото на срещата.

„Първите два гейма ги проспахме, след това се събудихме и успяхме да вземем два гейма, малко не ни достигна”, сподели състезателят.

„Последните мачове винаги тръгваме зле, след това се съживяваме, но на края днес просто не можахме да издържим”, коментира той.

„И утре е ден, хвърляме се здраво, надявам се, че ще успеем да излезем победители”, каза още Бонев.

„Бяхме много въодушевени при мачбола за нас, но просто не успяхме да издържим докрай, може би не ни достигна опит или късмет. Не ни изненада съперникът с нищо, доста пъти се срещахме през този сезон”, добави волейболистът на ЦСКА.