Диагоналът на Нефтохимик Николай Учиков коментира успеха на бургазлии срещу Левски в първия мач от четвъртфиналната плейофна серия на волейболната Суперлига. Бургазлии се наложиха с 3:0 гейма, а според Учиков реваншът на 23 март ще е различен, а „сините“ ще излязат с друга нагласа.

„Може би основното бе, че бяхме много добре в блок-защита. Там може би разколебахме нападението на Левски. На нас това ни носеше резултати, особено в края на геймовете ни носеше резултат“, започна Учиков пред DIEMA SPORT 2.

„Левски имат изпълнители, справящи се много добре с начален удар. С оглед на някои проблеми, които ние имаме на този елемент, днес успяхме да се справим добре, бяха малко ситуации, в които бяхме с лошо посрещане, така че в общи линии се справихме добре и на този елемент, който определено не е най-силният ни“.

„От гледна точка на сервиса, не ни бе най-добрият мач. На другите елементи показахме добро лице. Има още какво да дадем. Мачът в София ще е различен, Левски играе силно у дома си. Не мога да дам прогнози. Последният мач в София загубихме 2:3. Ще е интересно. Реваншът ще е различен и Левски ще излезе с друга нагласа“.

„Вече няма кой знае колко време за промени. Ще се стараем да чистим някои технически грешки, доколкото е възможно. Надявам се, че ще успяваме да ги изчистим, да направим така че в най-лошия случай, това да не ни носи минуси. Мисля, че вървим в положителна насока. Мисля, че ще се справяме по-добре и по-добре“, завърши Учиков.