Треньорът на Хебър Пазарджик Атанас Петров логично бе много доволен от успеха над Монтана, с който неговият тим започна сезона във волейболното първенство.

"Грешки в играта не ни е за първи път, ние бъркаме страшно много. Това е нивото в България, който бърка по-малко, печели. Работим, говорим го, но явно емоцията надделява. С 12 грешки първият гейм е невъзможно да вземеш гейма. После намалихме грешките, успокоихме се и това беше достатъчно", заяви Петров.

"Без да подценявам Монтана, но направихме много грешки и ако е имало равностойност в геймовете, е било заради наши грешки."

"Трябваше да намалим грешките в един момент и затова спряхме да бием силен сервис. Имаме изключителен сервис, това се видя на контролите, надявам се с течение на първенството момчетата да се успокоят и да им излезе сервисът, там имаме голям потенциал.

"С това равностойно първенство грешките ще се оказват от значение. Много варианти имам, не е само широчината, много са промените, стилът на играта, диагонал, който е крайно нестандартен за другите отбори. Днес го показа, 60% са много добър процент с диагонал, плюс добрата блокада."

"Тази широчина ще ни измъкне в много мачове, днес не се наложи да използвам много от другите момчета."