Никол Шерцингер май удари на камък в повторното търсене на любовта след раздялата си с Григор Димитров. Американската певица и българският тенисист сложиха край на връзката си в началото на 2019 г. 

Поп-иконата не стоя дълго сама и се впусна в нова авантюра, докато беше съдия в музикалното шоу X-Factor. Там тя се залюби с един от участниците - бившата ръгби-звезда Том Еванс, който участваше във формата с бивши съотборници. 

Двамата разкриха връзката си преди няколко седмици, а Шерцингер галсува Еванс и групата му да отпаднат от шоуто, "за да не бъде одумвана и осмивана връзката им". Това се случи в неделя, а малко след края на предаването тя имаше огромен повод да ревнува. 

Разочарованият бивш ръгбист отиде да се утеши от отпадането в заведение в Лондон. Там беше нападнат от прелестна брюнетка, която веднага му се нахвърли и започна да танцува сластно в скута му. Папараците я уловиха да търка интимните си части в тези на Еванс. 

Само че бившият ръгбист, както би подхождало на един обвързан мъж, не я отблъсна, а напротив, включи се още по-страстно в дивия танц. Двамата сластно опипваха телата си по време на горещия флирт, а според очевидци в бара, Еванс се държал така, "сякаш няма приятелка". 

Самата Никол отишла след предаването в друго заведение и не била наясно какви ги върши новата ѝ половинка. Таблоидите в Англия заядливо намекват, че само няколко седмици след началото на възката им, певицата вече е с рога от новото ѝ гадже. Засега няма коментар от двете страни.