Американската певица Никол Шерцингер влезе в открит флирт ръгбиста Бен Фодън по време на британското издание на шоуто X-Factor. Спортистът излезе като част от триото Try Star, заедно с други двама колеги от терените, като беше разкопчал ризата си изцяло до пъпа.

Още с появяването му на сцената бившата приятелка на Григор Димитров се опули и започна да гледа сластно Фодън, след което директно започна да флиртува с него, дори не толкова прикрито, предизвиквайки смут в журито.

"Много съм възбудена и ми е странно. Бен, много съм развълнувана от ризата ти. Много ми харесва как свободно и открито тя се вее около твоите изваяни гръдни мускули. Страхотен си, а аз отскоро съм свободна и съм готова за ново приключение", заяви без свян певицата, след което беше погледната с почуда от останалите в журито.

След малко кискане, тя се обърна към колегите си и каза: "Просто се шегувам, хора", макар езикът на тялото ѝ да издаваше съвсем друго. Певицата имаше връзка с Григор Димитров до началото на тази година, а официално раздялата им беше обявена през лятото.