Огромен скандал се разрази около американската певица Никол Шерцингер. На профила ѝ в Инстаграм за кратко се появи нейна снимка, на която е само по разкопчана риза, а в линк към него се твърдеше, че може да бъде изтеглено нейно домашно порно. 

Екипът на изпълнителката действа светкавично и свали изображението от социалната мрежа. То престоя там около 20-ина минути, но все пак стотици фенове на Никол са го харесали, а вероятно са отишли и на линка, пуснат там от хакери. 

Никол Шерцингер и представителите ѝ не са коментирали все още неприятния случай. Тя обаче не става жертва за първи път на подобно посегателство към личния ѝ живот. Преди няколко месеца хакери пуснаха в онлайн-пространството клипчета, на които се гушка с бившето си гадже Люис Хамилтън от връзката им преди няколко години. Пилотът я опипваше страстно, а тя не му пречеше в забавленията на тези кадри. 

Сега тя пак е жертва на подобно изнудване, като според слуховете, сега кадрите са по-скорошни и по-пикантни. В момента певицата е сама, след като прекрати връзката си с българската звезда на тениса Григор Димитров преди два месеца.