Бившата приятелка на Григор Димитров - Никол Шерцингер - продължава да блести по куп престижни събития и да има изключително ангажиран график. След като няколко пъти прелетя Атлантическия океан за различни събития в Лондон, Ню Йорк и други точки из Европа и Щатите, сега се е концентрирала върху изявите си в предаването X-Factor. 

Там тя е една от съдиите и отново предизвиква фурор с външния си вид и тоалетите си. Феновете ѝ останаха впечатлени от последните ѝ изяви в шоуто, където беше облечена с доста провокативна червена рокля, разкриваща пищното ѝ деколте и страхотните ѝ извивки. 

Някои от по-наблюдателните ѝ почитатели обаче се смутиха при един от кадрите, уловени от папараците. На него се вижда проблем със силиконовия имплант в една от гърдите на американската певица, който обаче веднага беше оправен и не се стигна до неприятна ситуация. 

Можете да видите кадри от последните изяви на Никол Шерцингер в X-Factor, като на някои от снимките се виждат проблемите ѝ с импланта. Те са в прикачения линк!