Американската певица Никол Шерцингер, която таблоидите в Англия непрекъснато разделят с българската звезда на тениса Григор Димитров, разкри тайната си да изглежда перфектно на 40 години. Тя не спира да смайва с външния си вид при всяка своя поява на светско събитие, а по думите ѝ всичко се крие в начина ѝ на хранене. 

"Опитвам се да не слагам нищичко в устата след 19:00 часа. Храненето през късните вечерни часове и нощта е най-честата причина хората да трупат килограми. Така че аз съм си сложила час, след който не хапвам нищо и така избягвам допълнителните калории."

"Преди този час обаче не се лишавам от никаква храна, която тялото ми пожелае. Също така много важни са и физическите упражнения. Тренирам поне по пет пъти седмично и активността за мен е нещо изключително важно", заяви Шерцингер пред американско списание. 

Певицата има изключително натоварен работен график и често ѝ се случва да пътува по няколко пъти в седмицата в различни часови зони. Но биологичният ѝ часовник се настройва бързо, за да не губи формата си и да спазва хранителните си принципи. И това ѝ се отплаща с перфектния ѝ външен вид.