Бившата приятелка на Григор Димитров - Никол Шерцингер - наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици заради скандала с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „гушка“ с бившия си приятел - автомобилният състезател Люис Хамилтън, съобщава в. „Дейли мейл“.

 40-годишната певица нарече хакера, публикувал видеото, „изключително подло същество“. „Беше ужасно преживяване“, заяви Шерцингер пред в. „Сън“.

„Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо. Каква полза би имал от публикуването му“, споделя певицата, която се счита вече за бивша приятелка на Григор Димитров, въпреки че нито един от двамата не е обявил официално раздялата.

Близки на изпълнителката и звездата от Формула 1 споделиха, че те са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят мълчание докато отмине скандалът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника.

Видеото, което е с дължина от две и половина минути и е заснето с телефон, показва 40-годишната певица и 32-годишния пилот от Формула 1 в доста личен момент и вероятно не е било предназначено за чужди очи.

Според запознати клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи отново в мрежата, което означава, че е било част от голямата хакерска атака от 2014 г., когато от изтичането на лични данни пострадаха много знаменитости. По това време Никол и Хамилтън все още бяха заедно.

Звездата от „Пусикет долс“ и пилотът от Формула 1 се разделиха окончателно през 2015 г. след доста бурна връзка./БГНЕС