Първи сериозни подозрения се появиха за това кой е виновникът в мрежата да изтекат интимните кадри на певицата Никол Шерцингер с бившето ѝ гадже Люис Хамилтън. Първоначалните данни сочат към хакера Райън Колинс. 

Киберпрестъпникът е в основата на огромна част от редица други скандали, свързани с известни личности и изтекли техни интимни снимки и видеоклипове онлайн. Заради него в мрежата изтекоха скандалните видеа с Ким Кардашиян, Дженифър Лоурънс, Риана и редица други звезди на световния шоубизнес. 

Засега няма преки доказателства, че отново той е замесен и в случая с Шерцингер, но е заподозрян точно заради историята си с другите знаменитости. Основната разлика е, че досега той винаги е търсел възможно най-скандалните лични моменти на звездите, в които те са голи или са в интимен контакт с партньора си.

В случая на певицата се касае само за лека заигравка, ако се сравнява с кадрите на другите ВИП-персони. Но все пак всички първоначални данни сочат именно към Райън Колинс и нищо чудно да бъде извикан на разпит в най-скоро време. 

Никол Шерцингер вече е инструктирала адвокатите си за следващите стъпки около скандала. Все още няма официален коментар от нея или обкръжението ѝ. Тя не е коментирала и слуховете, че вече е разделена с българската звезда на тениса Григор Димитров.