Стана ясен жребият на Григор Димитров на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Тъй като е трети поставен, той ще почива в първия кръг и ще играе директно във втория. 

Там го очаква победителят от срещата между поляка Йежи Янович и тенисиста от Израел Дуди Села. Евентуално в следващата фаза може да има и български сблъсък.

На пътя на Григор на четвъртфиналите може да се изправи Димитър Кузманов, но той ще има невероятно тежката задача да се справи във втория кръг с германеца Филип Колшрайбер. А за да се сбори с него, българинът ще трябва да елиминира холандеца Робин Хаазе в първия кръг. Колшрайбер пък ще трябва да се справи с турчина Джем Илкел. 

На пътя на Гришо по пътя към финала е и лидерът в основната схема Доминик Тийм. Австриецът е вероятното му препятствие на полуфиналите, а евентуално на финала ще го очаква Давид Гофен. 

Интересното е, че още във втория кръг белгиецът може да срещне български тенисист. Там ще срещне Александър Лазаров, който обаче ще трябва да се справи с молдовеца Раду Албот в първия кръг на надпреварата.

Жребият на Garanti Koza Sofia Open 2017

източник: Емил Евтимов/Gong.bg


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !