Безспорно една от най-интересните теми в световния тенис в момента е сътрудничеството между първата ракета на България Григор Димитров и легендата Андре Агаси. Двамата започнаха работата заедно още през ноември миналата година, но от тогава постоянно се разисква тази тема от всякакви анализатори и специалисти. 

В този хор се включи и по-малкият брат Макенроу - Патрик. В момента той е анализатор на ESPN и сподели, че няма търпение да види резултатите от наставленията на Агаси към българина и дали те ще променят играта му. Във вчерашния ден пък брат му Джон говори за дуото и изрази мнение, че българинът се е оказал с по-крехка психика, отколкото всички са очаквали. А ето какво сподели Патрик: 

"Много се радвам да видя Андре Агаси обратно в играта. Ако той може да предложи на Григор това, на което е способен, ще видим интересни неща. Най-важното е да го научи на дисциплина в ударите, на акуратност в играта му и това ще бъде от огромен плюс за българина."

"Играта на Димитров винаги е била характерна с това, че той има прекалено много добри оръжия, но не знае кои от тях в кой момент да използва. Той никога не е умеел да играе обикновен печеливш тенис. А точно това правеше Андре в най-добрите си години, когато беше на върха в края на кариерата си."

"Дали някога Григор ще може да повтори стила на Агаси? Разбира се, че това никога няма да стане. Но ако Андре успее да му предаде малко от ноу-хауто си в тази област как да играе обикновен печеливш тенис, да подобри психиката му, това ще помогне страшно много на българина", сподели Макенроу.