Григор Димитров сподели впечатленията си от победата си над Джон Иснър в два сета след два тайбрека на Мастърса в Синсинати.

Григор срещу екстравагантен съперник на финала

„Смятам, че това е добра крачка напред. В тура съм от доста време вече и все повече започвам да оценявам тези моменти. Да играеш на финал винаги е прекрасно чувство. Няма значение дали е на Мастърс, или на турнир от категори ATP 250. Всеки играч се стреми към това. В момента аз вървя стъпка по стъпка и изграждам своята увереност и подобрявам играта си. Старая се да правя това почти всеки път, когато започвам нов турнир. Чувствам се отлично, тялото ми е се справя добре с натоварванията. Смятам, че играя добър тенис, а това винаги е от полза. Дано утре /б.р. днес/ е един от тези дни и отново да мога да покажа добра игра. Но не само това. Искам да продължа да вървя в правилната посока“, заяви Димитров след победата над Иснър.

Тайбрек, тайбрек и финал за Гришо!

„Днес б.р. вчера/ беше един от онези мачове, в които трябва да бъдеш търпелив. Смятам, че това бе ключът. Знаех, че няма да мога да вляза в толкова много разигравания срещу Джон. Бях наясно, че ще сервира силно. Трябваше да съм спокоен и да използвам всяка възможност, отворила се пред мен. Мисля, че в края на мача няколко точки направиха разликата в моя полза. Очевидно е, че съм щастлив от победа, но съм доволен и от начина, по който проведох мача. Просто останах спокоен във важните моменти“, завърши Димитров.

Кириос: Ако сервисът ми върви, срещу Григор имам нелоши шансове