Чаровната шампионка от Australian Open - София Кенин допусна сериозен гаф в социалните мрежи. Световната №4 в тениса обяви на страницата си в Туитър, че е сключила спонсорски договор с американския мобилен гигант Motorola. Наблюдателни потребители веднага забелязаха, че публикацията е качена от iPhone, а не от Motorola. Малко по-късно американката осъзна грешката си и я коригира, но тя вече бе забелязана от хиляди хора.
 
„Много съм развълнувана официално да стана част от бранда Motorola. Моят Razr е много важна част от ежедневието ми, като ми помага да поддържам връзка със семейството и приятелите ми докато пътувам. Очаквам с нетърпение какво ще ми донесе 2021 г. като партньор на Motorola“, написа Кенин в социалната мрежа.
 
„Много добра реклама на iPhone", гласеше един от коментарите под поста. Повечето от хората, видели грешката, са отправили шеговити коментари от този тип, но други се възмутиха и обвиниха Кенин, че получава пари без да използва продуктите, които рекламира.
 
Това бе пореден неприятен момент за Кенин от началото на годината. Освен че отпадна от турнира в Абу Даби след доста неубедително представяне, от 1 януари американката официално прекрати отношенията си с мениджърската агенция Top Five Management, чийто изпълнителен директор е българинът Стефан Гюров. Според официалното изявление на агенцията те са решили да прекратят договора си с американката заради влошени взаимоотношения с хора от обкръжението на американката./ТенисКафе