Представянето на Григор Димитров на US Open бе една от темите в последния епизод на аудио тенис шоуто The Tennis Podcast.

Водещият Дейвид Лоу определи ранното отпадане на българина като голямото разочарование в последния турнир от Големия шлем за 2017 година.

Специалистът призна, че след спечелената титла на Мастърса в Синсинати, е очаквал българинът да стигна надалеч и в Ню Йорк.

Той стигна и по-далеч, заявявайки, че поколението на Григор Димитров, Кей Нишикори и Милош Раонич
ще остане неизпълнило потенциала си: "Групата на Димитров, Нишикори, Раонич, мисля, че сме вече в позиция да гледаме отвъд тях, към следващата генерация."

Григор с нови емоции сред природата

Димитров остава в Топ 10 и след US Open

Подобно бе мнението и на неговите гости, според които по-големите надежди са свързани с още по-младото поколение на Александър Зверев, Денис Шаповалов и Андрей Рубльов:

"Нишикори с ктиката, не е ясно дали ще се върне на това ниво. Китката е голям проблем. Раонич ще се бори, ще даде всичко от себе си, за да максимизира таланта си. При Григор е толкова разочароващо като имаме човек с толкова талант, видяхме какво стана в Синсинати, помислихме си, 'да, сега ще се случи' и след това не се случва, питаме се 'Върнахме ли се към колебливия Димитров?', жалко е, но хубавото е, че следващото поколение идва."

Гришо кред живописна градина

Снимките на "българския Казанова" Гришо хит и в Сърбия