Джим Къриър е 4-кратен шампион от турнирите на „големия шлем“. Той също така е и бивш номер 1 в света, а тенисът продължава да присъства активно в неговия живот и до днес. От дълго време Къриър се изявява като тенис коментатор, а сега американецът се опита да направи една оптимистична прогноза за бъдещето. Според него Новак Джокович,  Рафаел Надал и Роджър Федерер скоро няма да спрат с тениса и феновете ще могат да им се радват поне още няколко години. 
 
„Аз не съм убеден, че краят е толкова близо, колкото всички си мислят. Не е лесно да оставиш тениса, да прекратиш нещо, което ти носи успехи. Считам, че хората малко подценяват Новак и неговите постижения, но аз съм впечатлен. Седем поредни години да си номер 1 в света, това само показва, че работиш правилно и отдадено. Толкова много отличия за сърбина, толкова големи трофеи - Ноле определено заслужава възхищение.
 
За Надал и Федерер важи същото, трудно е да кажеш кой е най-добрият. Според мен тримата велики шампиони не възнамеряват да спират скоро. Моето мнение е, че те просто внимателно ще избират турнирите, в които да участват, за да се задържат по-дълго в тура. Единственото, което ще се случи е, че няма да ги виждаме толкова често по кортовете, а само за големите състезания, но в никакъв случай не вярвам някой от тях да се откаже скоро“, каза Къриър.