Цяла Австралия говори за присъствието на дългогодишната приятелка на Рафаел Надал на турнира в Мелбърн. Но ако говорим за красиви и известни половинки на тенисистите, безспорно на върха е гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер. 

Певицата обаче не е на Зеления континент, за да бъде до любимия си в може би най-важните моменти до моменти в кариерата му. И мнозина се зачудиха какво е по-важно за нея в този момент. 

А всъщност тя има доста сериозен ангажимент, свързан с професионалното ѝ бъдеще. Красавицата е в преговори с продуцента на групата Black Eyed Peas и може да стане вокалистка на групата, заменяйки един от символите ѝ - Фърги. 

Шерцингер пя на последните няколко концерта на формацията, а в момента двамата с Will.I.Am са в преговори за бъдещето. Очаква се те да не приключат скоро, затова вероятно няма да видим Никол и в София на турнира на АТР, в който Гришо ще участва в началото на февруари. 


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции! Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !