Трябва ли българската звезда Григор Димитров да се притеснява за връзката си с прекрасната Никол Шерцингер? Този въпрос излезе на дневен ред след разкрития на списание "Пийпъл" за купона, който певицата си е спретнала в Новогодишната нощ. 

Тогава тя е била на частно парти в Лас Вегас, чийто домакин е бил рапърът Френч Монтана. Изпълнителят е американец, но е роден в Мароко и в момента е много известен отвъд Океана с изпълненията си на сцената. 

Френч Монтана е известен женкар, като сред бройките му са Иги Азалия, Дженифър Лопес и още редица известни и не чак толкова известни личности от световния шоубизнес. А в "Пийпъл" разкриват и подробности от партито му, като се позовават на източник, който е присъствал там. 

"Те показваха доста привързаност един към друг, като държаха ръцете си и те постоянно шареха по краката им. Постоянно се прегръщаха и цяла нощ не свалиха поглед един от друг", казва източникът на изданието. 

На това парти присъствали и други рапъри от арабски произход, които обаче водели собствен антураж там. Веднага след купона Никол Шерцингер се качила на чартър за Хаваите и се снимала на плажовете там.