„На първо място искам да изкажа своята благодарност на нашите състезателки, които представиха повече от достойно българския бокс на ринга в Букурещ. И най-вече искам да изкажа своята благодарност на старши треньора Павел Сяров, който съумя да сплоти отбора и да стигне до тези наистина впечатляващи
резултати. Благодаря за всеотдайността и лишенията на треньора Павел Сяров, както и на неговите момичета“, коментира пред БТА президентът на българската федерация по бокс представянето на българските боксьорки на Европейското първенство.

„Вярвам, че се работи добре и вървим по правилния път. В Букурещ стана ясно, че в бокса няма случайности, а всичко е плод на много труд, на много лишения и на колективна работа на всяко едно ниво. И в Букурещ доказахме старата максима - който иска, може“, каза още Инински.

Българският национален отбор по бокс за жени със старши треньор Павел Сяров участва на европейското първенство в Букурещ с пет състезателки и спечели 4 медала: 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов медал.