Времето. То е от онези категории, през призмата на които измерваме –  усещанията, моментите, които спират дъха ни, успехите, провалите, та дори и мечтите – сбъднати и несбъднати. Във всяка година човек има един ден за равносметки, един ден, в който помъдрява и продължава, вече обогатен с преживените в предходните 365 дни емоции, напред, устремявайки се към нови цели и върхове. Символно това е денят на раждането. Денят, в който всичко е започнало.

Рождените дни по традиция носят по-специални вълнения и по-различен привкус, и всякога са повод за наздравица.

Именно такава днес ще вдигне и главният редактор на спортния отдел на Дарик радио и основоположник на Гонг  - Томислав Русев. На днешният 4 август един от най-популярните спортни журналисти у нас отбелязва 52-ия си рожден ден. Традиционно, разбира се, празникът преминава на фона на нестихващите вълнения в родния футбол и любимия му Левски.

А в очакване на футболните дуели от Първа лига, на пореден ярък трансфер и на запомняща се новина от света на спорта, екипът на Гонг отправя своите благопожелания: Томе, бъди здрав, живей щастливо, смей се от сърце, мечтай нависоко и не спирай да покоряваш набелязаните върхове!