Българската бадминтонистка Линда Зечири бе много доволна след дебюта си на Олимпийските игри, който бе с победа.

"Със сигурност не е много лесно, тъй като е почти 12 през нощта. Цял мач чаках с нетърпение да играя, по този начин малко или много има напрежение и съм много щастлива, че успях да спечеля в 2 гейма", заяви Зечири пред БНТ.

Ние като професионални състезатели сме свикнали да изчакваме нашите срещи, но такова голямо закъснение не може да се предвижда, затова се опитваме по най-добрия начин да използваме времето."

Относно следващата си съперничка, Зечири коментира: "Играла съм няколко пъти с нея, 1:1 двубоя сме, надявам се да покажа най-доброто от себе си."

Щастливи от победата си бяха и сестрите Габриела и Стефани Стоеви: "Щастливи сме да донесем първа победа, щастливи сме от начина, по който играхме. Опитахме се да донесем първата победа не за нас, а за България."

"Борим се да влезем в топ 10 в света. Предстои ни много тежък сезон от септември, силни турнири от висок ранг. Дано влезем накрая в топ 10, имаме и финали на Суперсерии, ще се опитаме да стигнем и до тях. Това ни е следващата цел."