Гимнастичката от националния ансамбъл на България Ренета Камберова разкри пред NOVA своята равносметка за изминалите 8 години: „Тръгнахме от нищото и стигнахме до най-високия връх.“

Отборът се прибра от Бразилия и показа бронзовите си отличия на многобройната група от фенове, които посрещнаха ансамбъла на Летище София.

„Безкрайно щастлива съм, установих, че нямам почти думи, за да опиша как се чувствам. Изключително много благодаря на всички хора, които са тук, които ни подкрепят. Благодаря им за подкрепата, особено преди два месеца, когато бяха до нас и ни дадоха силата да продължим да правим онова, което правим най-добре“, сподели Рени Камберова.

„Аз допуснах грешка в събота. Това е първата ми грешка на голямо състезание за 8 години. Никога не съм имала грешка. Много тежко го изживях. Много плаках. Тогава Илияна Раева ни събра и ни попита защо плачем. Обяснихме й, че го искаме толкова силно този медал, защото няма да е честно да не вземем онова, за което сме мечтали.“

„Много тежи този медал, неговата стойност е абсолютно безценна. Въпреки че завършихме с равен резултата с Испания, мисля, че те играха и го заслужават също. Просто прелистваме страницата, приказката продължава“, каза още Ренета Камберова.

Грацията направи своята равносметка за изминалите 8 години: „Тръгнахме от нищото и стигнахме до най-високия връх.“