Бронзовата ни медалистка от Рио в борбата Елица Янкова и нейният треньор Петър Касабов бяха гости в студиото в студиото на NOVA в предаването „Събуди се“.

„Дълго време няма да мога да овладея емоциите си, уморената съм, но емоциите надделяват. Още не осъзнавам какво се случи. Животът ми се обърна на 180 градуса. Щастлива съм“, каза Елица.

„Аз със сигурност не мога да успокоя съперничката ми от Аржентина, но трябваше да уважа труда й.Обичам да се боря, мразя другите тренировки. Това, че все още съм малка и това сигурно остави напрежението зад мен. Това ми харесва да правя и семейството ми подкрепяше.“

„Репликата на треньора ми след медала беше: Ще те смачкам, взехме този медал. Бях доволна, че съм там, а в самия ден нещата се случиха. Бях готова да играя финал, да играя за трето-пето място.

„Все още сме уморени от голямото напрежение на турнира. С колегата Серафим Бързаков трябваше да обръщаме внимание и на другите състезатели. Трябваше да и се даде спокойствие, другото тя го има“, сподели Петър Касабов.

„Често се случва да се разминават вижданията ни, но се познаваме много добре и знаем какво трябва да се направи“, добави той.