Какво бихте направили с няколко спестени минути? Да се обадите на момичето си? Да разгледате резултатите от последните няколко мача, които изпуснахте? Или просто да се отпуснете след дългия работен ден. Все по-често ни се налага да пренебрегваме моментите за себе си и затова всяка спестена секунда е ценна. Непрестанно търсим продукти или услуги, които улесняват деня ни, позволявайки ни да откраднем малко време за себе си и близките си.

Новите аксесоари за плащане към кредитна карта RaiCARD Fix от Райфайзенбанк са създадени именно с тази цел – да направят пазаруването максимално лесно, удобно и бързо, дори когато не го правим онлайн. Благодарение на микрокарта, аксесоарите позволяват разплащането да се извърши безконтактно само с едно движение – независимо дали сте в магазина, на бар с приятели или във фитнеса, без да е необходимо да носите със себе си големи чанти или портфейли. Можете да изберете между гривна, ключодържател-портмоне или карта стикер, която да залепите на удобно за вас място, например върху телефона си.

Микрокартата се издава като допълнителна карта към основната ви карта, като покупките с нея също трупат точки в програмата за лоялност. Микрокартата има всички атрибути на основната пластика – безконтактна функция, свой ПИН код, своя валидност като за покупки до 25 лв. плащането се извършва без въвеждане на ПИН код – достатъчно е само да го допрете до пос терминала. Изберете цвят и вид аксесоар, който най-добре ще отговаря на стила ви. Технологиите и удобството са съчетани в едно – аксесоари за плащане от Райфайзенбанк, малки и практични, навсякъде с вас.