На любопитна находка в един лондонски пъб попадна специалният пратеник на Гонг на Олимпийските игри в Лондон - Иво Райчев.

По време на късната сесия от надпреварата в плувния комплекс, част от американските привърженици вече бяха заели местата си в заведение, снабдено с огромни монитори за наблюдение на състезанията.

Горди от спечеления златен медал на Райън Лохте, трима американски граждани станаха на крака и показали гордо знамето си изпяха заедно с олимпийския шампион на 400 метра съчетано плуване с време химна на САЩ.

Райън Лохте триумфира в дисциплината с време 4:05.18 минути. Другият американец и голяма звезда на плуването Майкъл Фелпс, който спечели златния медал на 400 метра съчетано плуване на последните две олимпиади в Атина и Пекин, финишира на четвърто място. Това е първата олимпийска загуба на Майкъл Фелпс през последните осем години.

След като видяхме какво правят американците в пъба, може би е време да разберем и какви ги върши нашият специален пратеник късно вечер в Лондон... но очевидно това ще стане на по-късен етап... Разбира се, всичко това в кръга на шегата.