Двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева взе първата си олимпийска награда на специално парти преди игрите в Лондон, организирано от Атама Уелнес енд Спа- официален представител на фитнес оборудване Technogym за България. Италианската компания е партньор на МОК за пета поредна Олимпиада и оборудва всичките фитнес зали за нуждите на игрите.

Мария и нейният треньор и съпруг Валери Григоров получиха чек за 3000лева, с които ще могат да получат уред, необходим за подготовката и тренировките на една от най- успешните спортистки на България.

Освен това г- жа Татяна Карабоикова- изпълнителен директор на Атама Уелнес енд Спа ги зарадва с едногодишни карти за ползване на един от най- модерните фитнес центрове в България.

„Вече е ясно къде ще бъдат последните дни от подготовката ми преди Олимпиадата в Лондон. Тренирам ежедневно по два часа във фитнес залата, а сега имам възможност да ползвам най- доброто в света. Техноджим са любимите ми уреди и в чужбина винаги търсим тази марка за подготовка. Свикнах да ги ползвам в олимпийското село и ми допадат, защото е удоволствие да тренираш с тях. Резултатите също са налице, но е важно и удобството и комфорта. Пасват на тялото.”- усмихната коментира чаровната шампионка.

Перфектна форма най- вече на силовите уреди по време на олимпийското парти показа и треньорът Валери Григоров.

ВИДЕО и СНИМКИ: Мария Гроздева взе първа олимпийска награда

източник: Sofia Photo Agency

Забележително бе и присъствието на баскетболния треньор на Левски Тити Папазов, чийто възпитаници също залагат на Техноджим.

Високо квалифицираните инструктори на Атама- Камен, Кристиан, Ирена и Слави демонстрираха тренировки на най- новите технологии, които вече са в Лондон.

„Много се радвам, че уважихме Мария Гроздева и Валери Григоров. Те са забележителен тандем и им пожелавам медал от олимпийските игри в Лондон. Радвам се, че ще сме полезни в последния етап от подготовката им. След двете олимпийски титли на Мария, дано тя ни зарадва и с трета. Няма да пропуснем и параолимпийците на България.”- обеща домакинът на олимпийското парти Татяна Карабоикова.