„Не се получи това, което искахме. Има и такива моменти, но се радвам, че момчетата се бориха и успяхме да спечелим втория гейм. Имахме шанс и в третия при 10:8, когато трябваше да задържим. Тогава допуснахме елементарни грешки и оттам се обърна целия мач. Нито на сервис, нито на посрещане се получаваше днес. Борбата обаче продължава, тепърва предстоят важните мачове“, заяви старши треньорът на волейболния ни ти Найден Найденов след загубата от Аржентина с 1:3, която бе първо поражение за тима ни на Олимпиадата.

„Не мога да кажа, че са ни изненадали. Сами се изненадахме, защото загубихме концентрация във важните моменти. Дано този мач ни бъде за урок. Днес просто сервисът ни не влизаше, за разлика от техния. Нашият сервис просто не се получи“, каза още той.

„Не мога да кажа, че Салпаров не е бил концентриран. Това че е допуснал някакви грешки не означава нищо. Той се опитва да поеме отговорност върху цялото игрище, което не е лесно. Няма да правим трагедии и продължаваме напред. Тепърва предстоят важните мачове. Няма да говорим за загуби, само за победи“, завърши Найденов.