По желание на Детелин Далаклиев и Стойка Петрова Българският олимпийски комитет промени датите на билетите за завръщането на двамата в България от Игрите в Лондон.

Далаклиев и Петрова участваха в олимпийския боксов турнир кацат на Аерогара "София" днес около 13.30 часа. Двамата стигнаха до четвъртфиналите в своите категории и останаха на крачка от медалите.

Тази вечер в България се прибират и стрелците Петя Луканова и Антон Ризов. Заедно с тях ще бъде и лекоатлетката Андриана Бънова. Те се очаква да кацнат на аерогара "София" в около 21.55 часа.

На 8 август (сряда) в София с полет FB 852 пристигат Йордан Йовчев и неговият треньор Красимир Дунев. С тях са ветроходецът Йоан Колев, неговият брат и треньор Явор, както и двама от лекоатлетите Родослава Мавродиева и Силвия Дънекова с треньорите Атанас Иванов и Елена Николаева. Всички ще бъдат на аерогара София около 22.10 часа.

В сряда следобяд в България се завръща и лекоатлетката Ваня Стамболова. Полетът й е с номер BA890 и тя трябва да бъде в София в около 13.30 часа.