Двама от най-добрите боксьори на България, единият в аматьорския бокс, а другият вече в професионалния, Тервел и Кубрат Пулеви, най-после се събраха на българска земя.

Кубрат подкрепяше брат си Тервел от разстояние, докато той спечели бронз на Олимпиадата. След като даде интервюта за медиите, Тервел попадна в прегръдките на половинката си, сина си и брат си. Диана Ненова специално слезе от лагера на женския ни национален отбор по волейбол на Боровец до аерогара София.

„Няма да оценявам представянето на всички. Мога да говоря за себе си. Това, за което отидох на Олимпиадата, го направих. Чак герой не съм. Това е много силна дума. Много беше тежко в последния мач. Определено ни тежеше, че чакахме медали. В моя случай беше първият медал. Бях притеснен и определено имаше напрежение. В момента съм състезател на българската федерация по бокс и на боксов клуб Левски”, коментира Тервел Пулев, а президентът на боксовата ни федерация Красимир Инински заяви на летището:

„Представянето ни е задоволително с оглед на медала, който спечелихме. Гордея се с моите боксьори и съм горд да съм техен ръководител. Резултатите говорят сами. Затваряме един цикъл и започваме работа на ново.”

Братя Пулеви се събраха на летището

източник: Sofia Photo Agency , Юлиана Николова