Победителят от първия сезон на формата X Factor в България Рафи Бохосян пусна дебютния сингъл в кариерата си. Парчето обаче включва не само вечно усмихнатия млад изпълнител, но и част от звездите на българския спорт - Мария Граздева, Детелин Далаклиев, Станка Златева, Йордан Йовчев и Ралица Милева.

Песента 4321 е не само доста ритмична и запомняща се, но може да се приеме като неофициален химн на българското участие на Летните Олимпийски игри в Лондон. В един от куплетите дори се пее „Дойде времето ти и знай, че си готов! 4, 3, 2, 1!“.

Рафи пък дори се явява и като човека, който повдига Данчо Йовчев, за да се хване халките. След част от съчетанието на любимия си уред пък родният гимнастик намига на зрителите. Младата звезда на спортната ни гимнастика Ралица Милева пък показва „запазения“ знак на Рафи – сърчицето на дланта. По традиция Мария Гроздева демонстрира точния си мерник и стреля.

Гонг пък научи, че изборът на тези 5 родни спортисти не е случаен – те имат квоти за участие на Олимпиадата това лято. „Идеята е, че всички сме победители - Рафи в X Factor, а ние спортистите в своите дисциплини. Също така ни обединява и Лондон – там е Олимпиадата, там е заснета и голяма част от клипа. Парчето е готино“, коментира за Гонг Детелин Далаклиев, който показва техника на ринга. Боксьорът в момента води подготвителен лагер в София за Игрите.

Видеото е заснето именно в столицата на Олимпиадата това лято - Лондон. Не са пропуснати и кадри с уникалните пет олимпийски кръга, които са монтирани на шлеп и маневрират във водите на река Темза. Освен в британската столица Рафи е записвал видеото още в София и родния си град Бургас, където феновете на таланта са се превърнали в статисти с изрисувани червени сърца на дланите. В клипа към песента 4321, освен че наподобява предстартово броене, е включен и емблематичният създател на музикалното риалити X Factor, а също така съдия в няколко риалити сезона във Великобритания и САЩ - Саймън Кауъл.