Сладък подарък получи председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева от нейните „златни момичета“. След края на Европейското първенство в Баку (Азербайджан) Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн, които ръководителят нарече "героини", поднесоха бутиков шоколад на Раева. 

Раева остана трогната от милия жест, за който сподели и в профила си в една от социалните мрежи. 

Припомняме, че България приключи участието си на шампионата на Стария континент с три бронзови медала. Българките се класираха трети в отборната надпревара, където индивидуалистките се бореха заедно ансамбъла за девойки. Още два бронза донесе Калейн от финалите на топка и лента. 

Браво! Три евробронза за Боряна Калейн преди матурите 

Ето и какво написа Илиана Раева:  

"Благодаря на моите прекрасни и талантливи момичета и героини Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн!

Тази вечер те ме изненадаха на заключителната вечеря с много мил и сладък подарък за успешно завършилото Европейско първенство! Явно искат много сладък да е животът ми с тях, но той не би могъл да повече, защото тяхното присъствие в националния отбор на България ми носи неописуема наслада и щастие! 

Гордея се с вас, обичам ви и винаги ще ви пазя, помагам и закрилям! 

Бъдете!"

Тайната на израстването на големия герой - Боряна Калейн 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.