Българската националка по художествена гимнастика Невяна Владинова не скри вълнението си, че отново ще участва на Световната купа в София. Турнирът ще се проведе от 12 до 14 април в Арена Армеец.

През миналия сезон Невяна Владинова не успя да вземе участие в тази надпревара заради контузия.

„Много съм щастлива, това е любимото ми състезание, не го бях пропускала откакто го има, до миналата година. Затова в момента съм много мотивирана. Тренирам много и се надявам, че ще се представям по най-добрия начин”, сподели Неви.

Бранимира Маркова: Сега започва сложното

„Според мен още една седмица работа ми е по-нужна от състезанието в Пезаро. Има още две купи, на които ще участвам. Предимно госпожата (Бранимира Маркова – бел.ред.) ги избира.”

За Световната купа в Пезаро, Италия, от 5 до 7 април ще участват Катрин Тасева и Боряна Калейн.

„Много се радвам за съотборничките си, хубавото е, че когато сега излезе българка, тя е претендент за медалите. Мисля, че наистина се плашат. Стараем се. За момента може би топката е по-изработеното съчетание. Много харесвам и лентата си. Мисля, че след още малко време и останалите ще бъдат на нивото на топката. Имаме много сложни композиции, но това е единственият начин да се борим за медали”, добави още Невяна Владинова.

Невяна Владинова

източник: LAP.bg